KUNST, DESIGN & HÅNDARBEJDE

MED ET CIRKULÆRT MINDSET

TRÅDVÆRK blev grundlagt i 2023 af Sara Pape og Sille Aaes med en mission om at finde nye måder at cirkulere de mange overskudsmaterialer, der går til spilde fra tekstilindustrien. Vi holder til i et hyggeligt værksted i Aarhus.

Sara Pape

Sara kan lave alt i garn. Det er selvfølgelig en tilsnigelse, men dog meget tæt på sandheden. Sara har haft garn mellem fingrene siden seksårsalderen og går ingen steder uden et par strikkepinde og et garnnøgle i tasken.

I 2018 etablerede hun sin egen virksomhed YARNART, hvorfra hun stadig sælger sin garnkunst. 

I TRÅDVÆRK skiller Sara sig ud som duracell-kaninen, der konstant får nye idéer. Batterierne bliver på mærkværdig vis hurtigt afladet, når det kommer til overblik på lageret eller med regnskabet.

Når TRÅDVÆRK afholder workshops, er Sara garant for den gode, afslappende stemning, så alle deltagere føler sig godt tilpas og tør slippe fantasien og kreativiteten løs.

Sille Aaes

Sille er lagerchefen, it-chefen, regnskabschefen, nærmest chefen for det hele i TRÅDVÆRK. Sille har en utrolig evne til at vende kaos til orden. Og så er hun tilmed uddannet skrædder og har arbejdet med upcycling og bæredygtig forretningsudvikling siden 2014. Hendes sans for detaljer, og tiden hun bruger på hvert enkelt design, kan virke dræbende på nogen. Til gengæld er alle produkter, som sælges i TRÅDVÆRK kvalitetstjekket af Silles skarpe skrædder-øje.

Det eneste, Sille ikke er chef for, er salgsafdelingen. Faktisk må Sille ikke snakke alene med TRÅDVÆRKS kunder. Af den simple årsag, at hun har en tendens til at komme til at forære vores ting væk. Det værste, man kan sige om Sille, er, at hun nok er lidt for sød.

OM OS

Vi indsamler restmaterialer fra tekstilindustrien og omdanner disse materialer til lækre håndarbejds- og kunst-kit. På den måde bygger vi bro mellem tekstilindustriens enorme restlagre og dig, der elsker lækkert design og håndarbejde.

Vi vil inspirere til at strikke, hækle og sy af de mange kvalitetsmaterialer, der hver dag går til spilde. Vi vil med andre ord sikre os, at lækre tekstilmaterialer ikke ender som affald, og samtidig udbrede håndarbejdets helende virkning på krop og sind.

Vores mønstre og designs bliver udviklet i takt med, at vi får nye materialer i hænderne. Derudover afholder vi kurser og workshops, som danner ramme for kreative fællesskaber.

Det er en omstændelig proces at indsamle og håndtere tekstilmaterialer. Mange arbejdstimer er gået forud, før et kit er klar til salg. Vi håber, du vil tage godt imod det.

Når du køber materialer eller et TRÅDVÆRK-design, giver du ikke kun dig selv eller en ven en kreativ gave, du hjælper også med at reducere tekstilindustriens CO2-aftryk.

HÅNDARBEJDE & BÆREDYGTIGHED

HER FINDER DU OS

TRÅDVÆRK

Silkeborgvej 152, 8000 Aarhus C

KITS & DESIGN

Vi er ønsker at give dig adgang til vores verden af ​​tekstilmaterialer af høj kvalitet. Derfor laver vi håndarbejds-kits af alle vores designs lavet af upcyclede materialer.

Køb nu

WORKSHOPS & KURSER

Fokuser på dit kommende salg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

TILMELD DIG HER