Gå til indhold
TRÅDVÆRK AWARDED GRANT FOR ART PROJECT IN AARHUS

TRÅDVÆRK FÅR TILDELT LEGAT TIL KUNSTPROJEKT I ÅRHUS

Vi gik på juleferie med den fantastiske nyhed, at Kirsten og Gunnar Fonden havde tildelt os et legat! Fonden støtter initiativer, der arbejder for et smukkere Århus, og legatet betyder nu virkeliggørelsen af det kunstprojekt, som vi længe har drømt om at realisere. Og det skal ikke gå ubemærket hen. 

Forestil jer et 3 meter højt træ, der ikke vokser i skoven, men strikkes og hækles i et væld af farver. Forestil jer et smukt symbol på den fantastiske natur, der omgiver Århus, og som samtidig sætter fokus på den udfordrende problematik med overforbrug og spild af ressourcer i måden, vi lever vores liv på. 

Kunstprojektet TRÆVÆRK bliver smukt og dragende og er samtidig en invitation til at tænke over, hvordan vi behandler vores planet og de begrænsede ressourcer, vi har til rådighed, og det skal minde os om vores ansvar for at passe på naturen. Vi er derfor særligt stolte af at samarbejde med danske tæppefabrikker om at bruge deres overskudsmaterialer i vores kunstværk. 

Legatet fra Kirsten og Gunnar Fonden er et stort skulderklap og en tillidserklæring til TRÅDVÆRKs mission om at sætte bæredygtig udvikling på dagsordenen gennem kunst og design. Det giver os mulighed for at realisere vores kunstprojekt i en skala, vi kun turde drømme om. Vi er dybt taknemmelige for deres støtte og ser frem til at dele resultatet med jer alle.

Vi vil løbende opdatere jer om projektets udvikling og invitere jer med i processen. TRÆVÆRK bliver udstillet på Dokk1 til efteråret 2024. Hold øje med vores sociale medier og hjemmeside for de seneste opdateringer.